Kuismanen Competition

AJANKOHTAISTA

Kuismasen kansainvälinen kilpaura paketissa

Pertti Kuismanen avaa oven yli sadan neliön kokoiseen palkintoaulaansa. Hän nostaa rakkaan kääpiömäyräkoiransa Rosalitan syliinsä, ja esittelee ylpeänä toinen toistaan hohtavampien pokaalien täyttämiä hyllyjä.
–Niitä on toistatuhatta, Kuismanen kuittaa vaikuttavaa palkintokokoelmaansa.
Enempää ei mahtuisi – eikä enempää tule.

28 vuotta kestänyt kansainvälinen urani on nyt paketissa, Pertti Kuismanen uutisoi. Kuljettaja veteraanin mittarissa on 74 vuotta. Palkintohyllyjen edessä olisi viimeisen päälle viritetty ja hiottu Chrysler Viper valmiina uusiin haasteisiin. Kuismanen kuitenkin katsoi ajan kypsäksi viheltää peli poikki.

Jossain kohtaa se oli tehtävä. Tämä on nyt tässä – eri syistä, joita en käy erittelemään. Ammattitaitoinen ja iskukykyinen Kuismanen Competition on ollut toivottu osallistuja muskeliautojen huippusarjoihin Keski-Euroopassa. Täksi vuodeksi autoa rakennettiin saksalaisvetoiseen Spezial Tourenwagen Trophyyn (STT), jonka mestaruuksia hän napsi useampiakin 20 viime vuoden aikana.

Tietysti hieman kismittää, kun jää kokeilematta kaikkien aikojen nopein Viper vaikkapa Nürburgringillä, Hockenheimillä tai Spa-Francorchampsilla. 8,3-8,4-kuutioisessa uudessa moottorissa on lähes 900 hevosvoimaa, ja uudet ABS-jarrut olisivat täydentäneet ajonautinnon, Kuismanen haikailee.

Melkein 30 vuotta tässä ajettiin yhtä, kahta ja jopa kolmea kansainvälistä sarjaa samalla kaudella ympäri maailmaa. Joku voisikin varmaan ajatella, että eikö se riitä yhdelle miehelle. Kun voitonhalu jatkui ylimmillään, ja tulosta tuli, miksi en olisi sitten ajanut. Kun pitää itsensä kunnossa, on nopeuden geenit ja tykkää lajista, ei sitä unohda, miten kilpa-autoa ajetaan kovaa. On hyvä lopettaa silloin, kun on huipulla, eikä siksi, ettei nopeus enää riittäisi ajamaan kärjessä, Kuismanen filosofoi.

Kuismanen heittää ilmaan kysymyksen, löytyykö maailmasta joku muu, joka omalla kilpatiimillään olisi kiertänyt 28 vuotta putkeen voittoisasti kansainvälisellä tasolla. Tokkopa!

1996: Special Saloon Pohjoismaiden mestaruus. Super Saloon, Suomen mestaruus, Audi Quattro GTO
1997: Spezial Tourenwagen Trophy –mestaruus, Audi Quattro GTO
1998: Spezial Tourenwagen Trophy –mestaruus, Pohjoismaiden mestaruus, Special Saloon Ruotsin mestaruus, Audi Quattro GTO
1999-2000: Castrol BelCar –mestaruussarja, podium –sijoituksia, Audi Quattro Turbo Competition
2001: Castrol BelCar –sarjan yleismestaruus, Drivers´Challenge –mestaruus, Divisioonan ja Luokan mestaruudet, Audi Quattro Turbo Competition
2002: Castrol Belcar –mestaruussarja, podiumsijoituksia, Audi Quattro Turbo Competition ja Chrysler Viper GTS-R
2003-2005: Castrol Belcar –mestarussarja, 2. sija. EuroGT –mestaruussarja (2003), 3. sija, Chrysler Viper GTS-R
2006: Ranskan FFSA GT –mestaruussarja 2. sija. Euroopan Le Mans –mestaruussarja LMSGT1, 6. sija, Chevrolet Corvette C6.R
2007: Keski-Euroopan Spezial Tourenwagen Trophy –mestaruus, Pohjoismaiden mestaruus, Viron GT-mestaruus, Nordic Supercar –sarjan 2. sija, Chrysler Viper GTS-R
2008: Pohjoismaiden mestaruus, Nordic Supercar –mestaruus, Spezial Tourenwagen Trophy –sarjassa kaikkien osallistuttujen kilpailujen voitot, Chrysler Viper GTS-R
2009: Pohjoismaiden mestaruus, Nordic Supercar –mestaruus, Belgian GT, Zolder 24h luokkavoitto, Chrysler Viper GTS-R
Belgian GT3 –sarja, 6.sija Ford GT
2010: Ajetut sarjat FIA GT1 World Championship, Chevrolet Corvette C6.R, FIA Northern European Zone GT –mestaruussarja (NEZ), Chrysler Viper GTS-R
2011: FIA GT NEZ Cup –mestaruus, Ford GT
2012: Spezial Tourenwagetn Trophy –sarjan yleismestaruus, Chrysler Viper GTS-R
2013: Spezial Tourenwagen Trophy –sarjan kuninkuusluokan voitto, yleiskilpailun 2., Chrysler Viper GTS-R
2014: Osakilpailuvoittoja DMV-GTC sekä Spzeial Tourenwagen Trophy –mestaruussarjassa, Chrysler Viper GTS-R
2015: DMV-GTC-sarja. Kuninkuusluokan mestaruus, yleiskilpailun Vizemeister, Recaro Cup –mestaruus, Gentleman Cup –mestaruus, Chrysler Viper GTS-R
2016: DMV-GTC –sarja, kuninkuusluokan hopea, Chrysler Viper GTS-R
 

Kuopiolaislähtöinen Kuismanen ehti tehdä pitkän jääkiekkouran ennen siirtymistään autourheiluun. Vuonna 1965 Juhani Wahlsten houkutteli Kuismasen Savon sydämestä Turkuun TPS:n riveihin, jossa hän pelasi ykkösketjussa Wahlstenin ja Juhani Tammisen rinnalla ja oli TPS:n maalikuningas hopeavuonna 1967.

TPS:ssa Kuismanen saavutti hopeaa vuonna 1967, sekä edusti Suomen A –maajoukkuetta kaudella 1967-68 ja USA –maaotteluissa ketjukavereina olivat Veli-Pekka Ketola ja Matti Keinonen. Mutta vasta moottoriurheilussa hän teki Maamme-laulusta tunnusmusiikkia kansainvälisissä kisaympyröissä Keski-Euroopassa.

Innostus moottoriurheiluun tarttui Kartingin parista ja jatkui Assenin EM- ja Le Mansin MM –kilpailuissa vuonna 1988. Australian Adelaidessa Super Kartit ajoivat F1 –kilpailun esilähtönä kisan, jonka brittilegenda Murray Walker selosti tv:lle. Kilpailussa voitosta taistelivat Euroopan mestari Stefan Rindeström, Ruotsi ja Pertti Kuismanen. Kartingin kuninkuusluokassa kilpaileminen loppui vakavaan olkapäävammaan Österreichringillä 1995.

Tämän jälkeen Kuismanen siirtyi koppiautoihin. Etelä-Afrikasta löytyi alun perin jenkkimarkkinoille kehitetty huima Audi Quattro GTO, jolla Kuismanen teki selvää jälkeä niin Suomen kuin Keski-Euroopan radoillakin. Maamme-laulu kajahti milloin missäkin kansainvälisesti tunnetulla kilparadalla. Mestaruusketju kasvoi ja kasvoi. Paras kilpailukauteni oli 2001, kun voitin Belcar –sarjan yleismestaruuden. Silloin tyhjensimme koko palkintopöydän.

2010 Kuismanen lähti yhdessä Mika Salon ja Oliver Gavinin kanssa FIA:n GT1-luokan MM-sarjaan. Corvette ei kuitenkaan ollut kilpailukykyinen, ja sinä vuonna palkintopalli jäi tavoittamatta. 2010 –jälkeen, menestystä tuli joka vuosi, joista merkittävin oli varmasti Special Tourenwagen Trophy –yleismestaruus vuonna 2012.

Viimeiseksi jäänyt kausi 2016 toi vielä DMV GTC –sarjan kuninkuusluokan hopeamitalin.

Olen kiitollinen kaikille yhteistyökumppaneilleni, kannustajilleni, kavereilleni, kovimmille kilpailijoilleni, kisapromoottoreille, ja tietysti oman Kuismanen Competition -tiimini väelle. Tämä oli niin hienoa aikaa, että lopettaminen siirtyi näin kauas.

 

Kiitos menneistä vuosista!

Pertti A. Kuismanen

Julkaistu: Turun Sanomissa ja Helsingin Sanomissa 18.5.2017